Om zo gemakkelijk mogelijk samen tot de mooiste resultaten te komen heb ik een werkwijze ontwikkeld die het proces duidelijk stap voor stap weergeeft. Door deze werkwijze kan Hoogstraten Design perfect anticiperen op je wensen! Benieuwd hoe het achter de schermen gaat? Check dan deze video!

Days
Hours
Minutes
Seconds

.... to go to receive your content

Stap 1

In 4 simpele stappen vraag je je offerte aan. Binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen om je aanvraag te bespreken, zodat ik een offerte kan opstellen. Indien akkoord ga ik aan de slag met je project!

Let's start! ;-D

4 SIMPELE STAPPEN NAAR JOUW VISUAL!

Stap 2

De ruimte is uitgetekend exact zoals aangegeven op jouw plattegrond. Details van ramen en deuren zijn ook al fotorealistisch uitgetekend. De focus ligt voornamelijk op de indeling van de ruimte. In deze fase kunnen we goed sparren over verdere details, kleurgebruik en materialen.

Deze ‘draftvisualisaties’ en al het komende beeldmateriaal kun je downloaden vanuit jouw eigen klantpaneel. Meer informatie over hoe dit werkt kun je hier vinden. 

HOOGSTRATEN DESIGN, Hoogstraten Design, Bart Hoogstraten, 3D visual, 3D visualisatie Gorinchem, 3D visualisatie Zuid-Holland

Stap 3

Alle materialen en belichting zijn nu ingesteld en de camera’s hebben de juiste beelden gefotografeerd (gerenderd). De beelden zijn nu in concept klaar. In deze fase kun jij als klant gemakkelijk nog wijzigingen doorgeven. Na deze wijzigingen volgt de render op hoge kwaliteit. 

HOOGSTRATEN DESIGN, Hoogstraten Design, Bart Hoogstraten, 3D visual, 3D visualisatie Gorinchem, 3D visualisatie Zuid-Holland

Stap 4

Alle gevisualiseerde beelden zijn nabewerkt. Hierin verwerk ik mijn gevoel voor perfectionisme in belichting, ruis weghalen en alles dat de visual echter doet ogen. Het project is afgerond op het moment dat jij je goedkeuring geeft. 

Vraag & antwoord

Voor de eindvisualisatie plaats vindt, maak ik altijd eerst test-visual. Dit is eigelijk de eindvisualisatie op laag afbeeldingsformaat. Deze drafts zijn altijd genummerd op datum en versienummer. Zo kun je hem altijd juist terug vinden 😉

Dit is de benaming voor het rekenproces van 3D bestand naar visualisatie. De grote van de afbeelding en detaillering bepaald de rendertijd. Daarom is akkoord op de draft zo belangrijk, want als het gerenderd is, is dat lastig nog iets aan te passen. 

De hoeveelheid pixel bepaald de scherpte van het eindresultaat. Daarom is het belangrijk juist na te gaan in je project welke maat zich het beste leent.

Voor in(ex)terieur gebruik ik meestal 4K Cinema (4096 x 2160px). Voor animaties HD (1920 x 1080px). 

Oftewel, naadloze texturen zijn textuurafbeeldingen welke aan alle kanten identiek gespiegeld zijn. De functie hiervan is, is dat de textuur meerdere malen over de 3D oppervlak valt zonder zichtbare naden. 

In het kopje ‘workflow’ heb ik een formulier gemaakt, waar je gemakkelijk de juiste stappen kunt invullen. Zo maken we een frisse start! 

Toch een dingetje aanpassen? Geen probleem, fix ik! In elke offerte zitten standaard twee revisierondes. Meer info omtrent revisierondes en aanpassingen vind je hier.

Stel je voor: eenmaal gevisualiseerd blijkt je idee toch niet zoals verwacht. Misschien wil je opeens compleet iets anders? Dat geeft niet, dan wijzigen we de opdracht en starten we een nieuw project met een nieuwe offerte en ronde de het oude af.

Dit is afhankelijk van de omvang van het project, maar gemiddeld binnen twee weken. 

Heb je een andere vraag?

Gekke vragen bestaan niet, dus neem gerust contact met me op.